HOLTET BARNEHAGE SA
Tel: 77070428    Adr: Sildrev 35,   9414  HARSTAD    Send oss epost
306043 sidevisninger

VELKOMMEN TIL BLÅKLOKKA ( 16/08/2017 )

VELKOMMEN TIL BLÅKLOKKA!

Barnehageåret 2017/18

Blåklokka er ei storbarnsavdeling for barn fra 3-6 år

Dette barnehageåret  er det 8 gutter og 11 jenter hos oss.

De voksne som jobber på Blåklokka er Kari(fagarbeider 100%, Lill-Tone(fagarbeider 100%, og Vanja(pedagogisk leder 100%)

På blåklokka ønsker vi at alle barna skal føle at de blir sett, hørt og anerkjent. Dette innebærer at de voksne er oppmerksomme, omsorgsfulle og støttende i sin relasjon til barna

At vi tar de på alvor og støtter de etter alder og nivå, er noe vi også syns er viktig!

Foreldrene er vår ressurs og vi ønsker å ha et nært og godt foreldresamarbeid. Med en åpen dialog mellom foreldre og personalet jobber vi for at foreldre kan forlate barna sine og være trygg på at barnet trives og har det godt i barnehagen.

Mob.nr Blåklokka: 46 47 22 30

Vanja(pedagogisk leder) : 99 00 16 17

Velkommen til nytt barnehageår! ( 16/08/2017 )

VELKOMMEN TIL NYTT BARNEHAGEÅR 2017-2018

Hjertelig velkommen til alle barn og alle foreldre til et nytt og spennende barnehageår!

Vi på Blåklokka gleder oss kjempemasse til å møte alle sammen igjen, og å bli kjent med alle de nye!

Vennlig hilsen Lill-Tone, Kari og Vanja

Dagsrytme ( 16/08/2017 )

DAGSRYTME:

Vi starter dagen med en morgensamling etterfulgt av håndvask og frokost. Etter frokost er det tannpuss.

Ofte går vi ut etter frokost, men vi kan også dele oss inn i grupper der noen er ute og andre inne.

Vi har en liten samlingsstund rundt klokken 11, og spiser lunsj klokken 11:30-12:00.

Vi spiser lunsj inne/ute og noen ganger tar vi med lunsjen på tur. Det hender også vi spiser i grønnlavvoen eller gapahuken dersom det er dårlig vær.

Vi ordner til og spiser frukt og yoghurt rundt klokken 14, og de som har behov for mer mat utover dagen, får selvfølgelig det.

Takk for at du besøkte HOLTET BARNEHAGE SA